כלל הציוד שלפניכם מיוצר במפעלנו, על פי דרישת לקוח ובהתאם לצרכיו
ייצור מוצרי נירוסטה – ציוד נירוסטה למטבחים
הבדלים בין סוגי נירוסטה יתבטאו בעמידות ובמראה של הציוד. ישנם מוצרים במטבחים מקצועיים וביתיים המתבססים על עבודת נירוסטה מסוג 304 או 316(בעלת עמידות מעולה בפני קורוזיה). שולחנות, דלפקי הגשה, ארונות, מדפים, כונניות ושטחי עבודה עשויי נירוסטה משדרגים את המטבח הן מבחינה פונקציונלית והן מבחינה אסתטית.
נירוסטה מסוג 304 – מותאם לתעשיית המזון (מסעדות, בתי מלון, חדרי אוכל, קייטרינג ועוד).
נירוסטה מסוג 316 – מותאם לתעשייה הרפואית / כימית / תנאי מזג אוויר קשים (בתי חולים, בתים ליד הים, מתקנים ימיים, ציוד לייצור תרופות, מכשור כירורגי ועוד).
נירוסטה קלה יחסית לניקוי, אך יש לקחת בחשבון שהיא עשויה להיות מוכתמת על ידי מים וטביעות אצבעות.
כאשר בוחרים לקנות ציוד מטבח שנוצר על ידי עבודות נירוסטה, כדאי לבחון את איכות החומרים ולוודא שהם מיוצרים מנירוסטה מהאיכות הגבוהה ביותר.
המטבח הוא לב המסעדה ובחירת החומרים הנכונים יכולה לשפר את חוויית השימוש ולהוסיף לערך האסתטי של המרחב.
נירוסטה היא מתכת מגולוונת המשמשת בעיקר לייצור ציוד מטבחי (המערב עבודות נרוסטה) ויש לכך שלל סיבות:
- היא אינה צוברת חיידקים ולא מחלידה, מה שהופך אותה לחומר אידיאלי לשימוש במטבחים המקצועיים והתעשייתיים.
- ניתן למצוא כיורים, משטחי עבודה, כמו גם ארונות עשויי נירוסטה בשלל מטבחים ששואפים לעמוד בתקנים של גופי בריאות מפקחים.
- ציוד מטבח מנירוסטה מוסיף מראה מודרני ויוקרתי, כמו גם פונקציונליות גבוהה.
- נירוסטה יציבה ביותר ועמידה לתנאים קיצוניים. בעוד מתכות אחרות יכולות להחליד ולהשתנות עם הזמן, נירוסטה נשמרת במצב מעולה לאורך שנים.
- בנוסף, הנירוסטה היא מתכת חזקה ביותר. למרות שהיא דקה בהשוואה למתכות אחרות, היא אינה שבירה ויכולה לעמוד בלחץ רב.
- במטבחים מקצועיים ותעשייתיים, בהם עושים עבודה מאוד אינטנסיבית, כמו חיתוך ושימוש במכשירים כבדים, הנירוסטה עומדת מאוד במבחן ואינה נשברת.
- המתכת יכולה להיראות כמו חדשה גם לאחר שנים של שימוש.