כאשר אנו מייצרים דלפקי הגשת מזון, נדרש לייצר עמו בן מארי 'דרופ-אין' חימום/קירור.

ישנם מספר דגמים לבן מארי דרופ-אין:

1. בן מארי חימום רטוב(מים) דרופ-אין הוא גוף העשוי נירוסטה, הממולא במים עד חציו, ומחומם ע"י גוף חימום המיועד לחמם את המזון המוגש באידוי מים חמים. שיטה זו מתאימה בעיקר לפחמימה(אורז, פסטה, תפוחי אדמה וכו')

2. בן מארי חימום יבש דרופ-אין הוא גוף העשוי נירוסטה, המחומם ע"י גופי חימום רגילים. שיטה זו מתאימה למזון בשרי בדרך כלל.

3. בן מארי קירור מאולץ דרופ-אין הוא גוף העשוי נירוסטה, בתוכו אנו מתקינים יחידת קירור איכותית, אשר מקררת את האוכל בטמפרטורה של 0-8 מעלות. שיטה זו מתאימה לסלטים, מזון קר וכו'.

אצלנו בחברת "נירוסטה ישראל" אנו מייצרים מגוון סוגי בן מארי 'דרופ-אין' בבלעדיות (חם \ קר) על פי דרישת הלקוח, אתם תוכלו לבחור בן מארי עם 3/4/5/6/7/8 גסטרונומים / בן מארי פלטה נירוסטה / פלטה קרמית שחורה, ואנו נייצר לכם בן מארי עפ"י דרישתכם בעבודת יד ישראלית וברמה הכי גבוהה בארץ.