מגוון סוגים של ציוד להגשת מזון לשימוש במטבחים מוסדיים

ציודים להגשת מזון הם אולי האלמנטים בעלי הנוכחות האסטתית הגדולה ביותר בכל פרויקט של הקמת מסעדות או חדרי אוכל מוסדיים.
מטרת הדלפקים היא לשמור על חום / קור המזון בטמפרטורה הנכונה לאורך כל שעות הגשת הארוחה ומאידך למשוך את קהל הסועדים בישום הגשה עצמית בסגנון "בופה".

אנו מציעים מערכי הגשה מודולאריים ניידים, קבועים ומותאמים אישית במגוון של גדלים, תצורות וקלות בהפעלה ואחזקה.
אנו מייצרים בבלעדיות את כלל הציודים / דלפקים להגשת מזון לבתי מלון / קייטרינגים / מוסדות.
כחלק משירותי החברה אנו מתמחים בתחום עגלות הגשת המזון, בן מארי חם/קר, ארונות חימום, עגלות מגשים/תבניות/סכו"ם, ציוד מודולרי למטבח, פגודות הגשת מזון.
ב"נירוסטה ישראל" אנו מלווים את היזמים/אדריכלים בתיכנון נכון של הדלפקים בהתאם לתקציב ולרמת הגמר הנדרשת.

כל הציודים / הדלפקים להגשת מזון מיוצרים בבלעדיות אצלנו במפעל מפלדה בלתי מחלידה מסוג 304 ובעובי 1.5 מ"מ, ובהתאם לצרכי הלקוח.