משטחי צליה פלנצ’ה הם כלי מעולה לצלייה על הכיריים במטבח, כך שמתאפשר להכין בו-זמנית כמות גדולה יותר של אומצות סטייקים, המבורגרים ונתחי בשר קטנים כמו מעורב, דגים ואף ירקות, ביצים או לביבות, בהשוואה לצלייה במחבת
משטחי צליה יצוקים עשויים מברזל או אלומיניום יצוק, ומוצעים בצורות שונות, הנפוצים ביותר הם משטחי צליה בצורת מלבן ועיגול. בנוסף, ניתן לחלק את משטחי הצלייה על פי גודלם, לאלה המתאימים להנחה על להבה אחת או שתיים על הכיריים.

אז על מה חשוב להקפיד בבחירת משטח צליה פלנצ’ה, כדי שתקבלו את אפקט הצלייה הרצוי?

משטח צליה פלנצ’ה עם אגירת חום טובה – משמעותי במיוחד לקבלת חום מתאים לצלייה. משטח עבה יותר וחומר עם מוליכות חום טובה יותר – הם ערובה לצליית נתח בשר איכותי וטעים יותר.

בחברתנו אנו מייצרים את המתקן הפלנצ’ה מנירוסטה ואת משטח הפלנצ’ה עצמו מיציקת ברזל עבה.

הידעת?
צלייה ברשתות ברזל יצוקות קיימת כבר מעל ל-2,500 שנים.
רשתות עשויות יציקת ברזל מוליכות חום באופן מושלם ושומרות על אחידות הצלייה
הרשתות עמידות בטמפרטורות גבוהות במיוחד ולכן אידיאליות לצריבה. של נתחים.

שימו לב!
אין לנקות רשתות עם מסירי שומנים או חומרים מאכלים אחרים מחשש
לפגיעה בציפוי החיצוני ובשכבת השמן שמגינה על הרשת.

כלל הפלנצ’ות מיוצרות בבלעדיות אצלנו במפעל, ובהתאם לצרכי הלקוח.